Nàstic 1-1 València CF Mestalla

El Nàstic ha iniciat aquesta tarda la lliga sumant un punt contra el filial del València CF. Els grana han empatat el gol inicial dels valencianistes amb una diana de Carlos De Lerma, que s'ha estrenat com a golejador amb la samarreta del Nàstic en partit oficial. Una acció d'Aaron Bueno ha pogut suposar el 2-1, però al final el marcador s'ha quedat amb la igualada i els punts s'han repartit a parts iguals.

El Nou Estadi esperava expectant l'inici de la nova lliga, 2.500 persones han vingut a la Budallera per veure el seu equip. El matx, que ha estat igualat en tot moment, ha començat amb força als dos cantons. El València ha demanat la pilota des del principi i el Nàstic tampoc ha renunciat a ella. Amb poca claredat als metres finals dels dos equips anaven passant els minuts. Una errada en defensa dels grana, però, ha propiciat que Gaya obrís el marcador, avançant al conjunt valencianista.A la jugada anterior, en el minut 36, l'àrbitre no ha donat validesa a un gol fantasma de David Haro, que hagués significat tot el contrari. Malgrat tot, el Nàstic ha marxat al descans per sota en el marcador.

Però ha durat poc. En la primera jugada de la represa Carlos De Lerma ha empatat el partit aprofitant un refús. A partir d'aquí els grana han crescut, han pres el comandament i s'han fet els grans dominadors de l'encontre. Amb el pas dels minuts Kiko Ramírez ha donat entrada a Bueno, Eugeni i Virgili, i el Nàstic ha seguit sent protagonista i posant els 'uis' a la graderia. L'ocasió més clara la inventat Calderón i no ha pogut culminar-la Bueno. Abans del final, els grana encara han disposat d'alguna opció més, però sempre han topat amb la muralla 'che'.

Al final, un punt per cada equip i la demostració més evident de què el caí serà complicat, ningú havia dit el contrari.