Nàstic 1-2 Almeria

El Nàstic no ha pogut sumar avui la segona victòria consecutiva davant l'Almeria. Una victòria que hagués estat clau per sortir de la darrera posició després de les derrotes de l'Osca i del Girona. Un cop més la mala sort s'ha ficat del costat dels tarragonins i al minut 89' els andalusos han marcat el 1 a 2. Avui ha debutat amb la samarreta del Nàstic el darrer fitxatge, Hugo Bargas i ha tornat a l'equip Tuni.

En la primera meitat els grana han estat molt bé tant en equip com individualment, han dominat les ocasions i el joc però quan millor estaven ha arribat el primer gol de l'Almeria. Una falta lateral que ha ficat Corona ha acabat rematant Verza, enviant la pilota al fons de la malla en el 41'. En el 10' Longas ho intentava però el seu xut ha acabat a les mans d'Esteban. Al 12' Álvaro Rey, Longas i Dani Abalo han protagonitzat una gran jugada però Powel no ha arribat a l'assistència del gallec des de la banda dreta. Al 23' Longas intentava la centrada per a Powel però tampoc ha arribat i al 25' l'holandés provava el xut des de dins l'àrea però el meta andalús ha aturat sense problemes. En el minut 30 el Nàstic ha gaudit de l'ocasió més clara amb un potent xut d'Álvaro Rey que ha salvat Esteban amb la mà. Però han estat els andalusos els que han aprofitat una jugada d'estratègia per obrir el marcador. L'àrbitre ha mostrat la groga a Mingo i ha assenyalat una falta al lateral de l'àrea, i Verza ha fet pujar el 1 a 0 amb el que s'ha arribat al descans. Al 49' Carlos Garcia ha tallat amb la mà la centrada de Dani Abalo i el col·legiat ha assenyalat penal. Berry Powel ha transformat la pena màxima, ficant l'empat al marcador. Amb el 1 a 1, D'Alessandro ha mogut banqueta i ha donat entrada a Hugo Bargas per Moran, amb la intenció de buscar el segon gol. L'Almeria, que a la segona part ha creat molt perill, ho provava primer amb un xut de Corona que ha aturat Rubén i al 57' amb un cop de cap d'Aleix que s'ha perdut per sobre de la porteria. Al 65' l'Almeria ha tingut la segona diana molt a prop però Rodri ha estat providencial i ha tret l'esfèric amb els peus de sota els pals. Al 83' Aleix Vidal tornava a provar sort però la mà de Rubén ha desviat el xut i un minut després el porter grana aturava el xut de Verza. I quan semblava que el matx quedaria en taules i els grana sumarien un punt ha arribat el segon gol dels de Lucas Alcaraz. Aleix Vidal ha donat la victòria al seu equip després que la pilota rebotés en Rubén Pérez. El Nàstic tornarà a jugar diumenge a les 16h. al camp del Valladolid.