Nàstic 1- 2 Celta de Vigo

El Nàstic ha perdut aquesta tarda davant el líder, el Celta. Un partit molt complicat en el qual els gallecs han demostrat perquè ocupen aquesta posició. Els de Paco Herrera han creat molt de perill especialment en les contres, aconseguint emportar-se els 3 punts del Nou Estadi. El Nàstic ha treballat molt i ha creat ocasions, sobretot a la segona part i de la mà de Sanchón però el gol de Powel no ha estat suficient.

En la primera part els gallecs han marcat el ritme del partit, mostrant un gran joc i atacant amb insitència. Al minut 9 han gaudit d'una claríssima ocasió que Rubén Pérez ha salvat en dos temps just en la linea de porteria. Al minut 21 el Nàstic ha pogut marcar però el potentíssim xut de Felipe Sanchón des de fora de l'àrea l'ha rebutjat Falcón. Poc després Álex Ortiz ha rematat de cap a la sortida d'un córner però Roberto Lago ha tret de nou la pilota de sota els pals. Al minut 28 ha arribat el gol del Celta de mà de Iago Aspas.

A la segona part el Nàstic ha arribat més a la porteria de Falcón i després del gol de Powel ha ficat les coses més difícils al Celta. Al minut 55 el conjunt visitant ha aconseguit el 0-2; Roberto Lago ha rematat la centrada de Quique De Lucas fent pujar el segon gol a l'electrònic. Després del gol, Sanchón ha tingut varies ocasions a les seves botes i al 70' Powel ha retallat distàncies amb el seu gol. Rodri ha iniciat la jugada però el seu xut s'ha estavellat al travesser, el rebot l'ha agafat Eloy que tampoc ha pogut marcar però a la tercera el pitxitxi del Nàstic amb un xut creuat ha marcat el 1-2. A partir d'aquí els grana han pressionat més i a tres minuts del final la intervenció del meta del Celta ha evitat que un cop de cap de Powel acabés entrant.

El Nàstic tornarà a jugar aquest dimecres a Xerez i el proper dissabte ho farà al Nou Estadi davant el Cartagena.