Nàstic 1-2 Espanyol

Primer partit de la pretemporada al Nou Estadi. Els grana s'han estrenat avui en aquest amistòs contra un gran, l'Espanyol. Els de Mauricio Pochettino s'han emportat la victòria amb un gol d'Àlvaro al primer minut de joc i un altre de Christian al 80'. El Nàstic marcava de penal quan corria el minut 3' de la d'Albert Virgili. Un primer tast d'aquest nou Nàstic que ha acabat amb la lesió de José Ángel Bueno després d'una dura entrada de Wakaso a tres minuts del final. Els blanc-i-blaus obrien el marcador al minut 1 però la reacció dels tarragonins no s'ha fet esperar i una perfecta combinació entre Dani Quintana i Virgili ha acabat en penal, quan el davanter grana ha caigut dins l'àrea petita. El mateix Virgili l'ha tranformat ficant el 1 a 1 a l'electrònic. Al 31' els de Kiko Ramírez han gaudit d'una altra ocasió clarísima per avançar-se quan Calderón ha robat la pilota a la línia de fons i l'ha ficat perfecta per a David Haro però el seu cop de cap s'ha anat fora. Abans del descans Víctor Sánchez ha salvat de sota pals una gran rematada de Lucas Viale.  Amb l'empat a un s'ha arribat al descans. A la mitja part, Kiko Ramírez ha donat entrada a Aleix Coch i Benito mentre que Pochettino ha canviat tot l'onze incial. La segona meitat ha començat sense masses aproximacions ni del Nàstic ni de l'Espanyol però al minut 50 un xut creuat de Christian ha acabat al fons de la xarxa sense que Rubén Pérez pogués fer res. Kiko Ramírez ha donat entrada a la resta de jugadors en els següents minuts.