Nàstic 1 – 2 Rapitenca

El Nàstic ha perdut aquesta tarda l'amistós contra la Rapitenca per 1 gol a 2.

A la primera part els grana han sortit amb Sergio, Calavera, Xisco, Aleix, Ñoño, Joel, Eugeni, Marcel, Haro, Aaron i Marcos. Els de Javi Salamero han arribat amb poca claredat en els primers minuts, però Eugeni, amb un fort xut des de fora de l'àrea ha obert el marcador, situant l'1 a 0. Set minuts després ha empatat la Rapitenca, que ha aconseguit el gol de la igualada de falta directa. Encara a la primera part Jesús Mari Serrano, que seia avui a la banqueta del Nàstic, ha donat entrada a Mairata i Carbia, que han substituit Xisco i Marcos. Al descans s'hi ha arribat amb el marcador d'1 a 1.

A la repressa el Nàstic ha jugat amb Sergio, Fran Vélez, Mairata, Aleix Coch, Ñoño, Eugeni, Joel Coch, Traoré, Marcel, Carbia i Oribe. Els grana han gaudit de poques ocasions de gol tot i tenir la possessió de la pilota. La Rapitenca només arribava al contraatac i en una d'aquestes ha aconseguit fer el segon gol al minut 65. Amb el marcador en contra, Serrano ha donat entrada a Perera, Marc Martínez, Arnau i De Lerma, per Ñoño, Fran Vélez, Eugeni i Joel. Els grana ho han seguit provant, mitjançant accions de Marc Martínez i Traoré, però el marcador ja no s'ha mogut.

El Nàstic tornarà als entrenaments demà mateix i realitzarà aquest cap de setmana la jornada de descans.