Nàstic 1- 2 Recreativo

El Nàstic ha sumat la primera derrota des de l'arribada de D'Alessandro a la banqueta. Els grana han dominat el joc mentre que el Recreativo s'ha limitat a tancar-se al darrera, especialment a la segona meitat. Un gol dels andalusos en el primer minut i les lesions d'Arzu i, de Powel han marcat el partit.

Sergi Enrich ha marcat el primer gol del Recreativo quan només corria un minut de joc després d'una bona centrada d'Alamo des de la dreta. Un gol que ha caigut com una gerra d'aigua freda sobre el conjunt local. Però els grana no s'han vingut abaix i han anat a per el partit. Al minut 10 Borda ha marcat en pròpia porta fent pujar l'empat al marcador. Mingo ha centrat des de la banda buscant a Powel però ha topat amb el jugador del Recre, que en intentar treure l'esfèric, l'ha acabat enviant al fons de la xarxa. Al 15' de nou Sergi Enrich ho intentava des de la frontal però el seu xut l'ha aturat Rubén Pérez sense problemes. Al minut 34' Longas ha provat amb un gran xut des de lluny però la pilota ha sortit fregant el travesser.

Amb l'empat l'àrbitre ha assenyalat el descans. La segona part ha començat amb l'entrada al camp de Peragon per Powel, que s'ha quedat al vestuari per una contusió en el quàdriceps. Durant els quaranta-cinc  el Recreativo s'ha tancat bé en el seu camp i no ha creat gairebé perill. Al 51' Viguera ho intentava amb un xut massa alt des de la frontal. Al 73' els grana han gaudit de l'ocasió més clara que si hagués entrat hagués canviat el guió del matx. Mingo ha centrat des de la banda i ha trobat el cap de Viguera, que amb un cop ha semblat colar la pilota a la porteria de Manu Fernández però Peragon ha volgut rematar la jugada i ha estavellat l'esfèric al travesser.  Els andalusos continuaven sense arribar mentre que els de D'Alessandro s'apropaven insistentment a l'àrea visitant. Al minut 80 Sergi Enrich ha aprofitat una contra per aconseguir el 1 a 2 i el segon gol en el seu compte particular.

El Nàstic tornarà a jugar a casa el proper dissabte contra el Córdoba.