Nàstic 1 – 3 Constància

El Nàstic s'ha vist superat aquest migdia pel Constància en un partit on els grana han anat sempre per darrere en el marcador i a remolc del ritme imposat pel rival. Tres contraatacs és el que ha necessitat el Constància per emportar-se els tres punts del Nou Estadi. Marcos, de penal, ha fet el gol grana al final del partit.

No han començat les coses pel Nàstic, que després d’iniciar el partit dominant i controlant la possessió, ha vist com el Constància s’avançava en el marcador. Fullana ha aprofitat un rebuig i sol, ha superat Rubén. Amb aquest avantatge, el Constància ha renunciat a la pilota i ha estat el Nàstic qui ha proposat i qui ha començat a arribar a la porteria rival. Fins a quatre bones ocasions han tingut els grana abans de la mitja hora de joc, però ni Marcos, ni Xisco ni Marc Martínez han pogut igualar el marcador.
El Constància ha desplegat un joc, amb constants interrupcions, que no ha beneficiat els de Salamero que, tot i així, han seguit amb la porteria defensada per Gaspar en el punt de mira.
Fins al final dels primers 45 minuts ho han estat intentant els grana, quan Marc Martínez ha disposat de la última. El marcador no s’ha mogut i el Nàstic ha marxat al descans amb desavantatge en el marcador.
L’inici de la segona part ha estat una còpia del primer. El Nàstic disposat a atacar i el Constància aconseguint marcar en el minut 52. Rubén creuava la pilota per ampliar diferències. Poc abans, Salamero havia realitzat el primer dels canvis, donant entrada a Eugeni per Perico. La reacció al gol des de les banquetes no s’ha fet esperar i el tècnic grana ha fet entrar David Haro per Bezares. N’ha tingut una de molt clara el Nàstic, però Perera ha creuat massa la pilota i ha acabat marxant per la línia de fons. De Lerma ha estat el darrer dels canvis, entrant per Viale.
Amb el Nàstic bolcat a dalt per reduir distàncies, el Constància, en una contra, ha fet el tercer. Rubén de nou i des de la frontal ha sorprès el porter del Nàstic, que no ha pogut fer res per evitar-lo.
Al 89, l’àrbitre ha assenyalat un penal favorable als grana. Marcos ha pres la responsabilitat i ha marcat per establir el definitiu 1 a 3. Amb aquest resultat s’ha arribat al final del partit, un resultat que suposa la segona derrota de l’equip al Nou Estadi. El Nàstic disputarà el proper partit a Ontinyent.