Nàstic 1-3 Huesca

El Nàstic ha caigut per 1 gol a 3 contra el Huesca. Cap dels dos equips havia aconseguit encara una victòria i ha estat el conjunt visitant qui ha sumat els tres punts. El huesca s'ha quedat amb deu homes des del minut 56 però els grana no han sabut aprofitat aquesta superioritat numèrica.

Durant el primer quart d'hora el joc ha estat respartit entre els dos camps. Al minut 3, Bueno ha provat un xut però la pilota s'ha perdut per la dreta de la meta de Cabrero. Al 9' el Huesca també ho ha intentat però el xut de Toni ha rebotat en primera intància en Chechi i posteriorment, un xut del mateix jugador ha acabat aturant Rubén. Però al minut 17 el Huesca ha obert el marcador. Camacho ha rematat de cap a la sortida d'un córner enviant l'esfèric al fons de la xarxa. Abans d'arribar al descans el Huesca ha aconseguit un altre gol. Camacho de nou, ha superat Álex Ortiz i sol ha marcat a plaer. Al minut 33, Powel ha caigut dins l'àrea però l'àrbitre ha interpretat que s'havia llençat i li ha mostrat la targeta groga. Amb el 0 a 2 a l'electrònic els jugadors han marxat cap a els vestuaris.

La segona part ha estat marcada per la expulsió de Clavero després que el jugador del Huesca provoqués un penal sobre Peragón. El col·legiat li ha mostrat la segona cartulina i ha assenyalat la pena màxima a favor del Nàstic que Powel ha transformat. A partir del gol els grana han pressionat més i han intentat buscar l'empat. Al 72' Luna ha fet una bona centrada després d'una passada de Chechi però el seu centre no ha trobat rematador. Peragón al 74' també ho ha intentat des de fora de l'àrea però sense fortuna. El jugador madrileny al 80' ha fet una bona assistència per a Powel però la defensa del Huesca ha estat atenta i ha refusat abans que pogués arribar Powel. Ja en temps de descompte el Huesca ha sentenciat amb un altra diana. Jokin sol davant Rubén Pérez ha marcat el 1 a 3.

El Nàstic jugarà el proper divendres a les 21:00h contra el Villarreal B.