Nàstic 1-3 Las Palmas

El Nàstic ha caigut aquesta tarda contra Las Palmas per 1 gol a 3. Els grana han tingut dificultats per arribar a la porteria de Barbosa, i els canaris han portat el ritme i el control del partit. L'entrada de Longás al terreny de joc ha donat una mica de llum a l'equip i més joc ofensiu.

Als cinc minuts de l'inici del matx el col·legiat ha assenyalat penal a favor del conjunt canari. Jonathan Viera ha estat l'encarregat de xutar-lo però Rubén Pérez ha estat molt encertat i ha aconseguit refusar la pilota. Però només dos minuts després, el mateix Viera no ha perdonat, i amb un xut creuat ha perforat la porteria del Nàstic. Els de Juan Manuel Rodríguez han continuat creant perill mentre que el Nàstic no aconseguia passar de mig camp. Eloy Gila al 19' ha gaudit de l'ocasió més clara després d'una bona assistència de Seoane però el davanter ha pentinat l'esfèric que ha acabat a les mans del meta visitant. Al minut 33 Arzu ha ficat una bona pilota a Powel però l'assistència d'aquest a Peragon ha estat massa llarga i el madrileny no ha pogut arribar. Amb el 0 a 1 s'ha arribat al descans. Quan només corrien quatre minuts de la segona meitat Viera ha anotat el segon gol per a Las Palmas i al 61' en una contra, Guerrero ha fet pujar el tercer a l'electrònic. Al minut 69 ha arribat el gol del Nàstic. Powel ha aconseguit batre el meta de Las Palmas després d'una gran passada d'Antonio Longás. A partir del gol el Nàstic ha despertat una mica. Al 73' un cop de cap de Mairata ha anat fora després que Longás tragués una falta. Poc després de nou Longás, ha ficat l'esfèric a Powel però la rematada de l'holandès s'ha perdut per la dreta de la porteria de Barbosa. I al 86' Bueno ha pentinat la pilota que li havia servit Longás. Al darrer minut de l'encontre Rubén Pérez encara ha hagut de salvar un xut de Mauro Quiroga.

Els grana jugaran el proper dissabte a les 18h. a Chapín, on s'enfrontaran al Xerez.