Nàstic 1-Salamanca 2

El Nàstic no ha pogut superar el Salamanca avui al Nou Estadi. Els homes de César Ferrando han començat el partit dominant el joc i creant varies ocasions però ha sigut el Salamanca qui ha obert el marcador el minut 23. Toti ha marxat sol per la banda en un contraatac i ha vençut a Rubén Pérez amb un xut per l'esquerra de la seva porteria.

El Nàstic ha continuat lluitant i buscant l'empat però de nou, el davanter Toti ha batut el meta local i ha fet pujar el 0-2 amb el que s'ha arribat a la mitja part.

Després del descans el conjunt grana ha sortit motivat com al principi i creant perill. Fernando Morán al minut 62 ha rematat de cap una pilota que el meta Biel Rivas no ha pogut aturar. El Nàstic ha seguit buscant un altre gol fins el xiulet final, però sense èxit.

El proper dissabte els grana s'enfrontaran el Llevant.