Nàstic 1-Xerez 2

El Nàstic no ha aconseguit passar a la següent ronda de la Copa del Rei després de perdre avui contra el Xerez per 1 a 2. Els de Luis César han dominat el joc en la segona part, on han gaudit de bones ocasions per empatar el partit.

La primera ocasió de l'encontre ha estat pel Nàstic. Miki ha culminat una bona jugada en el minut 5 però la seva rematada ha marxat fora. Amb el pas dels minuts el conjunt visitant ha anat robant terreny i ha començat el setge sobre la porteria de Moragón (que debutava avui en partit oficial amb la samarreta grana). El Xerez s'ha avançat al marcador amb un gol d'Antoñito en el minut 36. Només dos minuts més tard Lomban ha sentenciat amb el segon, deixant molt tocat el conjunt de Luis César.

En la segona part el Nàstic ha sortit molt fort. Gerardo, que ha entrat per Delporte a l'inici de la segona meitat, ha marcat l'1 a 2 de penal, després de crear ell mateix la jugada que ha acabat amb la pena màxima. A partir del gol el Nàstic ha dominat el la pilota i els temps, però les seves arribades no han trobat la xarxa andalusa. En el minut 83 Moran ha estat a punt d'empatar el partit, però la seva rematada s'ha estavellat al pal quan ja havia superat el meta blau. La jugada ha estat fruit d'una bona combinació entre el madrileny i Álex Cruz. Tot i les ocasions el marcador ha restat immòbil fins al xiulat final, que ha donat el pas a la següent ronda a l'equip que entrena Javi López.

Els de Luis Cèsar no tenen temps pel descans i demà tornaran als entrenaments. El proper compromís serà dissabte amb el derbi català contra el Girona.