Nàstic 2-0 Alcoyano

Victòria del Nàstic. Els grana han superat aquesta tarda el seu rival, l'Alcoyano, i no han deixat escapar els tres punts en una jornada on la pluja ha estat present durant tot el matx. Moran abans del minut 10 i Rodri amb un golàs des del mig del camp al minut 69, han donat la victòria als tarragonins. D'Alessandro ha donat entrada al juvenil Juan Millan al 50' i la oportunitat de debutar amb el primer equip a Eugeni Valderrama.

El primer temps ha estat clarament grana, i és que l'equip local ha sortit molt endollat i des d'un principi s'ha fet amb el control del partit. I així, al minut 9 ha arribat el primer gol del Nàstic. Orbegozo ha superat un defensa i des de la banda esquerra ha fet la passada de la mort a Moran i el madrileny no ha perdonat. Al 13' era Roberto Peragon qui ho intentava des de fora de l'àrea però Dorronsoro ha aturat sense problemes. Abans del descans Mikel Orbegozo la tornava a ficar molt a Moran però el seu xut ha marxat per sobre del travesser. Rodri també ho probava amb un xut llunyà que ha acabat sortint fregant el pal dret de la porteria de l'Alcoyano.Mentre el conjunt de Luis César gairebé no creava perill i la primera arribada ha estat al minut 40. En el segon temps els visitants han sortit millor i han tingut més arribada però tant la defensa com Ruben Perez han estat molt atents. En pocs minuts D'Alessandro ha decidit fer el primer canvi, fent entrar Álvaro Rey per Orbegozo. En els seguents minuts el partit s'ha descontrolat una mica i el domini ha estat dividit tot i que  l'ocasió més clara ha estat pel conjunt grana, quan Peragón ha encarat la porteria dels de Luis César però Dorronsoro ha acabat. Moran també ha tingut la seva quan ha intentat arribar a la pilota, sent el porter qui l'ha controlat finalment. El tècnic grana ha optat per fer el segon canvi, cridant al juvenil, Juan Millan per substituir a Peragón. L'Alcoyano buscava l'empat i el Nàstic intentava marcar el segon quan ha aparegut Rodri, que sense pensar-s'ho dues vegades, ha xutat des del mig camp. El valencià ha aconseguit batre Dorronsoro que estava avançat i ha fet pujar el 2-0 al marcador. A deu minuts pel final l'argentí ha fet l'últim canvi, fent debutar a Eugeni per Longas. Els darrers minuts han seguit amb arribades dels grana, especialment per la banda d'Àlvaro Rey i al 83' després d'un córner que ha ficat Eugeni, Xisco Campos ha pogut sentenciar amb el 3 a 0 però el seu xut ha anat fora. Amb aquesta victòria el Nàstic se situa a 11 punts de la permanència i diumenge a les 12h s'enfrontarà al Recreativo.