Nàstic 2 – 0 CD Eldense

El conjunt grana es retroba amb la victòria i suma un total de 26 punts a la classificació, fet que el situa novament en posicions de play-off. A la primera meitat, Luismi, de falta directa, i Marcos, amb un gran gol des de fora l’àrea, han anotat els gols de l’enfrontament. El partit ha estat marcat per la intensa pluja que ha caigut sobre el Nou Estadi durant gairebé els 90 minuts.

Els de Vicente Moreno han sortit des del primer instant a per la victòria davant la seva afició. El Nàstic comptava amb les baixes per sanció de Rocha, Mossa i Manolo Martínez, ja que tots tres acumulen cinc targetes grogues a la lliga. Mentre, Xisco Campos retornava a l’11 després de complir dos partits de sanció. L’equip no s’ha fet esperar i al minut 8 de partit ja ha buscat porteria mitjançant una rematada de Xisco, que ha atrapat el porter visitant. Els granes han controlat la possessió a els primers compassos de partit. Al minut 19, Lago Jr ha rebut una falta prop de l’àrea visitant que finalment ha suposat el primer gol local. Luismi, amb gran destresa, ha xutat per sobre la barrera visitant i la pilota ha entrat prop de l’escaire dret del porter Alberto. Un gran gol de l’extremeny, el seu segon a la lliga i el primer gol de falta directa del conjunt tarragoní aquesta temporada. La següent acció de perill ha sortit de les botes de Verdú. L’andalús ha ajustat la seva rematada a la base del pal de la porteria visitant, però Alberto l’ha pogut refusar amb certs problemes. A l’equador de la primera meitat, la pluja ha fet acte de presència al Nou Estadi amb certa intensitat. Tot i això, el Nàstic no ha perdut el tempo del partit. Lago Júnior ha estat prop del segon gol després d’una rematada amb el cap a la sortida d’un córner que, finalment, ha sortit fregant el pal esquerre d’Alberto. Un minut abans de complir el temps reglamentari de la primera meitat ha arribat el segon gol local. Marcos ha conduit la pilota per la zona central de l’atac grana i, des de fora de l’àrea, ha xutat amb contundència al fons de la porteria. Un gran gol del davanter grana amb la cama esquerra que inaugura el seu compte golejador d’aquesta temporada. Amb la victòria momentània per 2-0 s’ha arribat al temps de descans.

A la represa, el camp mostrava diferents zones entollades que dificultaven la circulació de la pilota amb fluïdesa. Aquest fet ha provocat que els dos equips no poguessin desplegar el seu futbol en condicions normals i que predominessin les pilotes llargues des de la defensa. La principal ocasió de perill en jugada ha estat amb una rematada de Marcos que ha sortit per sobre la porteria visitant. El Nàstic ha donat entrada a Giner per Luismi (min. 63), Gabi per Cristóbal (min. 76) i Azkorra per Marcos (min. 82). Precisament Gabi, que avui debutava amb el primer equip en partit oficial al Nou Estadi, ha tingut l’ocasió més clara dels tarragonins al minut 87. Després d’una pilota morta a l’àrea visitant, el migcentre del filial ha xutat amb molta intenció però Alberto, amb una gran estirada a mà canviada, ha evitat el tercer gol grana. Amb un terreny de joc gairebé impracticable s’ha arribat a la fi del partit.

El conjunt de Vicente Moreno buscarà la setmana vinent una nova victòria a Torrent, davant l’Huracán Valencia CF. El partit es disputarà el dissabte 6, a les 18.00 hores, a l’Estadi Sant Gregori.

Nàstic: Reina, Gerard, Xisco Campos, Pablo Marí, Verdú, Xavi Molina, Luismi, Cristóbal, Lago Jr, Rayco i Marcos. També han jugat: Ferran Giner, Gabi i Azkorra.

CD Eldense: Alberto, Juanjo, Samu, Aridane, Pepe Mora, Jose Sánchez, Pagán, George, Guardiola, Cañadas i Chupe. També han jugat: Domenech, Bardanca i Vivanco.

Àrbitre: Aitor Gorostegui Fernandez-Ortega

Jornada 15  del grup III de la Segona Divisió B. Nou Estadi. 2.173 espectadors.