Nàstic 2-0 Manlleu (Juvenil)

El Nàstic segueix mantenint la seva bona línia, i aquesta tarda ha aconseguit una nova victòria a casa davant el Manlleu. Els grana s'han imposat per 2 gols a 0 en un partit que han tingut força controlat. Els tarragonins han obert el marcador al minut 16 amb un xut de falta d'Eugeni des del mig del camp. El Manlleu també ha gaudit d'una bona ocasió en una contra que Alberto ha aturat molt . A la segona part, els d'Iván Moreno no han estat tant encertat com en el primer temps i han desaprofitat alguna ocasió mentre que el conjunt visitant buscava l'empat. El 75' Álex, que havia entrat al terreny de joc feia deu minuts, ha sentenciat amb el 2 a 0 definitiu. 3 punts pels grana que el proper cap de setmana s'enfrontaran al Reus.

Nàstic: 1-0 Eugeni (16'), 2-0 Álex (75')

Alberto,Charlie,Rosselló, Madero, Miranda, Vadillo (41'tg), Gesti (80' Munta), Eugeni, (60'Prince), Joan (65' Álex ), Gery (43 tg) (70' Izan)