Nàstic 2 – 0 Salamanca

El Nàstic ha aconseguit una importantíssima victòria aquesta tarda al Nou Estadi. Els grana han sortit de la zona de descens al guanyar al Salamanca per 2 gols a 0, en un partit en que tots dos equips es jugaven molt. El Nàstic abandonar els llocs de perill i els castellans no caure en ells. Amb una afició molt entregada que ha animat en tot moment al conjunt d'Oliva, els tarragonins s'han emportat el premi del partit gràcies als gols de Viguera i Powel.

En la primera part els tarragonins han pressionat bé i s'han apropat insistentment a la porteria defensada per Bernabé. El Salamanca ha sorprès els grana en alguna jugada de contraatac però Rubén Pérez ha aturat sense problemes. A partir del minut 20 el Nàstic ha tingut la possessió de la pilota i ha gaudit d'ocasions de gol per avançar- se al marcador. Al 26' l'àrbitre ha assenyalat penal a favor del Nàstic per mans de Sito Castro dintre l'àrea gran. Borja Viguera ha transformat la pena màxima amb un gran xut que ha suposat l' 1 a 0. Després del gol el conjunt d'Oliva s'ha crescut fent-se amb el control del joc la resta de minuts.

A la repressa els grana han continuat en la mateixa linia. Raúl Fuster ha intentat sorpendre al meta salamantí amb un xut des de fora de l'àrea al minut 60 i només un minut després una altra jugada del Nàstic ha tornat a portar el perill a la porteria visitant. El xut de Powel l'ha refusat Bernabé i la pilota ha acabat als peus d'Álvaro Rey però el seu xut també l'ha tret de la linia de porteria un jugador del Salamanca. Al 78' l'holandès no ha perdonat i després d'una passada de Moran Powel marxa sol, i aconsegueix batre al meta castellà i sentenciar l'encontre amb el 2-0 definitiu.

El Nàstic ha aconseguit per fi i després de moltes jornades abandonar la zona de descens. El proper dissabte els d'Oliva tornen a tenir una cita important al camp del líder de la Liga Adelante, el Rayo Vallecano.