Nàstic 2 – 0 SD Huesca

El Nàstic ha sumat una nova victòria i es situa quart a la classificació, amb 19 punts. Els de Vicente Moreno han batut a un Huesca que portava 6 jornades imbatut.

La primera meitat ha estat dominada, clarament, pel Nàstic. Amb un equip sòlid sobre la gespa, el control de la pilota ha estat pels granes en front un Huesca que buscava aprofitar les seves oportunitats a la contra o en errades dels locals. La primera ocasió tarragonina ha arribat en el minut dos de partit. Una bona centrada de Tejera l’ha conectat De la Espada però la pilota ha marxat fora. Durant el primer quart d’hora el Nàstic tocava i tocava, movent molt bé la pilota, però no acabava de trobar la porteria visitant. En el 20’ una gran triangulació entre Xisco Campos, De la Espada i J. Assoubre, no l’ha pogut culminar el davanter grana. Eren els millors minuts del Nàstic. En el 22 ha estat de nou J. Assoubre qui ha superant amb facilitat al seu defensor internant-se per la banda dreta, però el seu xut ha anat directe a les mans del porter. I un minut més tard ha arribat el primer gol del partit. Emaná ha sabut aprofitar la passada de Palanca per, amb una molt bona jugada personal, batre al porter del Huesca, Leo Franco. Amb el gol ha semblat que el Huesca agafava una mica més de protagonisme. Tot i així, els granes han sabut mantenir l’oredre i el control de la pilota provocant que el Huesca pràcticament només hagi tungut oportunitats a pilota aturada. En el minut 30 ha estat De la Espada qui ho ha provat de lluny sense èxit. I quan ja semblava que arribaríem a la mitja part amb el 1-0 ha tornat a aparèixer Emaná per donar una gran passada per Palanca a l’esquena de la defensa del huesca. El xut del tarragoní l’ha desviat Leo Franco però Jean Luc ha estat més viu que ningú i ha aprofitat el rebuig per posar el 2-0.

A la represa el Huesca ha sortit amb més energia que a la primera meitat. Els aragonesos han buscat dominar la possessió de la pilota i per uns minuts ho han aconseguit, gaudint, fins-hi tot, d’alguna oportunitat. El Nàstic, conscient del seu avantatge ha sabut mantenir les línies i evitar qualsevol aproximació perillosa del rival, i amb el pas dels minuts, a més, ha aconseguit treures de sobre la pressió visitant per recuperar el domini del joc. A partir del 60 Moreno ha fet moviments des de la banqueta donant entrada a homes de refres. Primer ha entrat Ferran Giner per Palanca i després ha estat Xisco Muñoz qui ha donat descans a Emaná. D’aquí al final tots dos equips han gaudit d’alguna oportunitat poc clara, però el marcador ja no ha variat. Al final, nova victòria al Nou Estadi que permet al Nàstic anar a dormir en zona de play off.

Alineacions

Nàstic: M. Reina, Mossa, I. Bouzón, Xavi Molina, Xisco C, M. Martínez, Tejera (Fali, 88’), Palanca (Ferran G. P., 61’), Emaná, (Xisco Muñoz, 63’), J. Assoubre i De la Espada.

SD Huesca: Leo Franco, Morillas, Carlos David, Íñigo Ros (Figueroa, 82’), Fran Mérida, D. Mainz (Samu Saiz, 54’), J. Camacho (Carlos Calvo, 54’), Bambock. D. Machis, Íñigo López i Luis Fernández.