Nàstic 2 – 0 UE Llagostera

El Nàstic guanya el derbi català davant el conjunt llagosterenc. Els de Vicente Moreno han aconseguit una gran victòria davant més de 10.000 espectadors grana que han gaudit com mai del seu equip.

El Nàstic ha sortit molt endollat, conscient de la importància del partit, i ha dominat l'equip entrenat per Oriol Alsina des del minut 1. Els granes superaven als gironins en totes les facetes de joc. En el minut 8 ha arribat la primera oportunitat local. Mossa ha col·locat una gran centrada des de l'esquerra que Álex López ha rematat dins l'àrea, però la pilota no ha trobat la porteria defensada per René. Al quart d'hora de joc les arribades eren solament de color grana. Una bona centra de córner de Tejera s'ha passejat per l'àrea del Llagostera però no ha trobat rematador. I, un minut més tard, ha estat Emaná qui després d'una bona jugada individual  ha engaltat un potent xut, però la pilota ha marxat desviada. Un minut més tard, de nou Emaná, ha servit per Palanca però el seu xut tampoc ha trobat porteria. El Nàstic tenia la pilota i les millors ocasions però el gol es resistia. I per fi, al minut 23, ha arribat el primer gol del Nàstic. A la sortida d'un córner, Rocha ha enviat la pilota al travesser, i un murri Bouzón, ha aprofitat el rebuig per fer pujar l'1-0 al marcador. Al minut 31, el jugador visitant Escassi ha estat expulsat per doble groga. Amb la expulsió, el Llagostera ha semblat reaccionar i en el 43' ha tingut la primera ocasió clara del partit. El xut de Juanjo ha marxat per sobre la porteria de Reina. La primera meitat ha acabat amb una nova oportunitat local. Palanca ha servit de córner i Xavi Molina ha rematat fora de cap.

A la represa, el Nàstic ha mantingut les gran sensacions de la primera meitat. En el 47 ja havien gaudit de la primera ocasió. A centrat Mossa i Álex López, que arribava molt forçat, no ha pogut fer una bona rematada. El Nàstic era un vendaval, i en el 49', Emaná ha fet una gran jugada personal i ha assistit a Rayco que ha aconseguit posar el 2 a 0. D'aquí al final el marcador ja no ha variat. El Nàstic ha gaudit de diverses ocasions però no ha estat capaç de batre de nou al porter visitant René. En els últims dos minuts el Nàstic ha tingut a tocar el tercer. Alex López, primer, i Rayco després, han estat a punt de marcar però la pilota no ha volgut entrar.

Al final, nova victòria del Nàstic en un gran partit i davant un Nou Estadi que ha registrat de llarg la millor entrada de la temporada. Més de 10.000 nastiquers han gaudit amb la Victòria del Nàstic davant el Llagostera.

La setmana vinent el conjunt grana buscarà la segona victòria consecutiva en lliga. L'equip de Vicente Moreno es desplaçarà fins a Miranda de Ebro per a disputar la jornada 15 davant el C.D. Mirandés. El partit es disputarà el diumenge 29, a les 19 hores, a l'Estadi d'Anduva.

Nàstic: Reina, Mossa, Xavi Molina, Xisco Campos, D. Rocha (Fali, 57'), A. De Groot, Rayco, I. Bouzón U.Z, Palanca (J. Naranjo, 74'), Tejera i Emaná (Xisco M, 68').

UE Llagostera: Rene RH, Aimar, Jorge, Tito, Querol, Juanjo C.J (Benja, 55'), Masó, Rafa Chumbi (Pitu, 41'), Fran Cruz, Rios Reina (J. Imaz, 72') i Escassi.

1-0, Rayco (23'); 2-0, I. Bouzón U.Z. (49')

Rocha (15'); Escassi (19'); Escassi (31', segona groga i expulsió); Querol (51'); Palanca (59'); Emaná i Jorge (64'); Tejera i René (69'); Benja (78') i Frna Cruz (82').

Sr. Adrián Cordero Vega (Col·legi cantàbric).

Nou Estadi. 10.162 espectadors. Jornada 14 Liga Adelante (15/16).