Nàstic 2 – 0 València Mestalla (amistós de presentació)

La presentació del Nàstic 2014-15 ha finalitzat amb victòria per 2-0 davant el València Mestalla. Lago Júnior i Gabi han estat els encarregats de fer els gols del partit. Un total de 21 jugadors, divuit del primer equip i tres de La Pobla, han participat durant l’encontre d’aquesta nit disputat al Nou Estadi.

El Nàstic ha sortit amb Reina, Valentín, Xisco Campos, Manolo Martínez, Mossa, Xavi Molina, Rocha, Javi Martínez, Giner, Rayco i Lago Júnior. Per la seva part, el conjunt del València Mestalla ha alineat a Alex, Tendillo, Ayala, Akapo, Tropi, Cano, Gil, Borja, Ivan Leuko i Ramírez.

El conjunt entrenat per Vicente Moreno ha sortit molt ambiciós des del primer minut. Ben posicionat a zona de mitjos i sòlid en defensa. Els jugadors de banda, Javi Martínez i Ferran Giner, s’han mostrat molt participatius en els primers compassos del partit. En el minut 14, una centrada rasa per part de Rayco des de la banda dreta ha estat clau en el primer gol del Nàstic marcat per Lago Júnior. El conjunt tarragoní no ha desistit en el seu plantejament inicial i ha continuat pressionant la sortida de pilota del conjunt valencianista. A banda, cal destacar la seguretat defensiva de Xisco Campos i l’alacantí Manolo Martínez, que jugava el seu primer partit –de la segona etapa-  des de que es va presentar oficialment com jugador grana. Tot i el control del tempo del partit per part del Nàstic, les ocasions de perill no arribaven. Al minut 37, l’ha tingut Rayco en una doble rematada a la porteria de Alex, primer l’ha aturat el porter, i el segon xut del davanter canari no ha trobat porteria. Un minut abans, Rocha no ha pogut rematar una bona centrada des de la banda dreta de l’atac grana. Amb el marcador d’1-0 s’ha arribat a la mitja part del partit .

La segona meitat s’ha iniciat sense canvis al conjunt grana. Al minut 51 el València Mestalla ha estat el primer en xutar a la porteria de Reina, però la pilota ha marxat per sobre del travesser.  A partir del minut 55 de partit, la intensitat del joc ha disminuït per les continues interrupcions, tant pels canvis realitzats per ambdós entrenadors com també per les faltes constants a totes dues bandes. De fet, el davanter del València Mestalla, Iván, ha estat expulsat amb targeta vermella directa. Vicente Moreno, juntament amb Curro Torres, l’entrenador visitant, han anat canviant als seus jugadors de la banqueta paulatinament. Al minut 75 de partit, l’equip del Nàstic estava compost per Tomeu, Calavera, Molina, Mossa, Verdú, Bicho, Gabi, Luismi, Cristóbal, Jean Luc i Azkorra. L’oportunitat amb més perill de la segona meitat no ha arribat fins al tram final de partit, quan Jean Luc ha arribat fins a la línia de fons i la seva centrada, després que la pilota quedés morta a la frontal de l’àrea, ha estat rematada per Cristóbal, el xut ha sortit fregant el pal de la porteria visitant. L’últim canvi grana ha estat el de Maxi, que ha entrat enlloc de Xavi Molina. Al minut 79, Gabi s’ha estrenat com a golejador amb la samarreta del Nàstic. El segon gol dels tarragonins ha arribat després d’una bona combinació  en zona d’atac que ha finalitzat el jove jugador, sol davant el porter del València Mestalla. En les acaballes del partit ha hagut una nova expulsió en les files visitants però el resultat de 2-0 a favor del conjunt local ja no ha variat.

El proper partit del Nàstic serà demà dimecres 13 d’agost, a les 19.00 hores, al Camp Municipal de La Pobla. El CF Pobla de Mafumet realitzarà la presentació davant la seva afició i l’equip de Vicente Moreno és el rival convidat.