Nàstic 2-1 Girona (Juvenil)

El Nàstic ha aconseguit avui una important victòria davant el Girona. Els de Muñoz arribaven a Tarragona ocupant el tercer lloc i tot i que, han tingut el domini del partit, han estat els grana els que s'han fet amb els tres punts. El Nàstic ha treballat bé durant els noranta minuts i un gol d'Ernest a la primera part, i un altre d'Izan a la segona han fet que guanyessin el matx.

El Girona ha sortit al terreny de joc amb molta intensitat però Ernest al minut 6 després d'una bona assitència d'Izan ha inaugurat el marcador. A partir d'aquí els d'Iván Moreno s'han tancat al darrera i han defensat bé el resultat mentre que el Girona buscava l'empat i Alberto ha tingut dues bones intervenions. A la repressa, el Nàstic ha sortit més agressiu i al 61' Izan ha perforat de nou la xarxa amb un xut per l'escaire. Al minut 75 Sebas ha aconseguit escurçar distàncies marcant el 2 a 1. Els grana han patit una mica en els darrers minuts però finalment els tres punts s'han quedat a casa.

El Nàstic tornarà jugar diumenge a partir de les 11:30h contra el Lleida.