Nàstic 2 – 1 Llevant B

El Nàstic ha superat aquest migdia el Llevant B per 2 gols a 1. Aarón Bueno i Marcos han estat els golejadors del Nàstic, que ha vist com Fonte retallava distàncies a la segona meitat. Els grana sumen quatre partits consecutius guanyant.
Partit complicat el que se li plantejava avui al Nàstic contra el Llevant B. El filial granota ha sabut llegir el partit i ha neutralitzat el domini inicial que venen demostrant a casa els de Javi Salamero. Tot i això, ha estat el Nàstic qui primer s’ha aproximat a la porteria rival. Perera i Aarón Bueno han buscat el gol, però els seus xuts han marxat alts.
Amb el pas dels minuts, el Llevant B ha anat estirant les línies i ha començat a arribar amb cert perill a la porteria de Rubén Pérez. Sense disposar de cap ocasió clara, sí que han demostrat la qualitat i potencial dels seus jugadors.
A la mitja hora de joc ha arribat la jugada determinant, la que ha precedit el gol grana. Marcos, des de la frontal, ha enviat la pilota al pal. Aquesta ocasió ha servit per endollar el Nàstic, que a la jugada següent ha obert la llauna. Aarón Bueno s’ha desfet del seu defensor i en veure el porter avançat, ha buscat la vaselina amb tota la intenció.
Els minuts finals del primer temps han estat pel Llevant B, però la serietat defensiva dels grana ha fet que s’arribés al descans amb 1 a 0 al marcador.
La represa no hauria pogut començar millor pel Nàstic. Penal sobre Javi Martínez transformat per Marcos per portar la calma al Nou Estadi. El gol del mallorquí ha deixat tocat el filial del Llevant i ha esperonat encara més els de Salamero. Ben plantats en defensa, el Nàstic robava pilotes per sortir al contraatac i mirar d’ampliar distàncies. Als 15 minuts, el tècnic del Nàstic ha reorganitzat l’equip donant entrada a Fran Vélez per Arnau.
Cinc minuts després, Fonte ha canviat el guió que venia escrivint el Nàstic. El jugador del Llevant B, que acabava de sortir al terreny de joc, ha aprofitat una pilota morta que havia quedat a la petita per reduir distàncies. Salamero ha reaccionat donant entrada a Perico, que debutava d’aquesta manera al Nou Estadi.
El Nàstic ho ha seguit provant i portant perill, sobretot de les botes de Javi Martínez.
A falta de cinc minuts pel final ha entrat Eugeni per Marcos. El jove migcampista del Nàstic ha disposat d’una bona ocasió per fer el tercer, però el seu xut ha marxat a la dreta de la porteria. En el descompte hi ha hagut ocasions per tots dos conjunts, però el marcador ja no s’ha mogut.
El Nàstic mirarà d’ampliar el número de victòries la propera setmana al camp del Yeclano. Abans però, mirarà de resoldre dimecres el compromís de Copa Catalunya contra l’Hospitalet.