Nàstic 2 – 1 València Mestalla

El Nàstic ha superat aquesta tarda el València Mestalla per 2 gols a 1. Els grana s’han avançat mitjançant Aleix Coch ben aviat, però el Mestalla ha igualat gràcies al rebuig d'un penal a la segona meitat. Lago Junior ha firmat el definitiu 2 a 1 d’un partit on l’estratègia ha estat clau per emportar-se els tres punts.
Els jugadors del Nàstic han sortit molt intensos, buscant la porteria contrària des del primer minut. En aquest mateix minut Perera hauria pogut avançar els seus en la primera ocasió que han tingut els granes. L’extremeny ha tingut un u contra u amb el porter, però aquest li ha encertat la rematada i ha evitat el gol matiner. Perera també ha estat el protagonista de la segona oportunitat grana. Molina, al minut 10, l’ha assistit però el davanter no ha arribat a la rematada.
També el València Mestalla ha tingut les seves ocasions per marcar en els deu primers minuts. Reina ha estat providencial amb les seves intervencions per evitar que els valencians inauguressin el marcador.
Tot i això ha estat el Nàstic qui ha obert la llauna. Una falta servida per Rubio, al minut 11, ha estat l’assistència que ha necessitat Aleix Coch per posar la planta del peu i enviar la pilota al fons de la xarxa.
Després del gol, el Nàstic ha intentat fer-se fort al mig del camp, mentre el Mestalla mirava d’aproximar-se amb més perill a la porteria grana.
Amb aquest resultat però, s’ha arribat al descans. A la represa, Marcos ha estat qui primer ha avisat, amb un xut des de la frontal. Després ha estat el filial del València qui ha fet una passa endavant. Les seves aproximacions han tingut recompensa al minut 51, quan Juanjo ha comès penal per mans. Reina ha aturat el xut però Hiroshi, atent, ha aprofitat el rebuig per empatar el partit. El gol no ha fet sinó esperonar els de Santi Castillejo. Fins a tres bones ocasions han gaudit els tarragonins. Primer una doble de Marcos i Lago Junior, que havia substituït a Giner. Després Rocha i el mateix Lago han provat el xut llunyà, sense sort. Les ocasions de l’africà han estat el preludi del seu gol. Rubio ha servit una altra falta, que ha quedat morta dins de l’àrea gran. Lago no ha desaprofitat la oportunitat i ha fet pujar el segon al marcador.
El València Mestalla ha utilitzat el tram final del partit per intentar desestabilitzar el Nàstic i aprofitar el desordre per emportar-se un punt del Nou Estadi. Els grana, amb criteri, han sabut imposar-se a aquesta situació i sumar una nova victòria.

El proper partit serà a casa de l'Alcoyano.