Nàstic 2 – 2 Albacete

El Nàstic ha iniciat l’esperat retorn a la Liga Adelante amb un empat a dos gols amb l’Albacete Balompié al Nou Estadi de Tarragona. Els de Vicente Moreno han aconseguit sumar un punt a la classificació després de remuntar un resultat advers (0-2) en l’últim sospir del partit.

En els primers minuts, marcats pels nervis, els dos equips s’han disputat la possessió de la pilota. En el minut 9 el defensa central Pablo Marí ha estat amonestat una targeta groga. Al minut 19, Mossa ho ha provat des de la frontal de l’àrea. Ha estat a partir del minut 25, en què Rayco s’ha plantat sol davant el porter de l’Albacete, que ha tapat el xut del jugador grana, que les aproximacions del Nàstic s’han concatenat, i l’equip de Vicente Moreno ha protagonitzat les millors ocasions de gol de la primera meitat. Al minut 25 A. de Groot, en una jugada iniciada per la banda dreta, ha circulat fins a l’àrea, i ha fet un xut que ha exigit de la intervenció de Juan Carlos. Al minut 35, Miguel Núñez, de l’Albacete, ha rebut la targeta groga. Al 37, A. de Groot ha tornat a posar a prova el porter de l’Albacete amb un xut des de la frontal. Tres minuts després ha estat Rayco qui ha fet un xut ras que ha sortit pel costat dret de la porteria de l’equip visitant. Malgrat les nombroses oportunitats dels grana, els primers 45 minuts de partit han finalitzat amb l’empat.

Iniciada la segona meitat, Rocha ha rebut la targeta groga, al minut 54. Al minut 59, l’Albacete ha encetat el marcador amb un gol d’Edu Ramos des del centre de la frontal, després d’un còrner dels visitants. Aleshores l’Albacete ha agafat les regnes i ha disposat de diverses ocasions de gol. D’altra banda, al minut 64 l'equip tarragoní s’ha quedat amb deu jugadors al terreny de joc després de l’expulsió de Manolo Martínez. Al minut 68, el Nàstic ha substituït J. Assoubre per Palanca. Al minut 70 Cidoncha ha rebut la targeta groga, i el tècnic de l’Albacete ha optat per canviar-lo per Jara.  Tot i les dificultats, els de Vicente Moreno no han defallit i al minut 74 Xavi Molina ho ha tornat a provar amb una rematada de cap que ha aturat Juan Carlos. Al 79 el conjunt grana ha fet el segon canvi, i ha entrat al camp Marcos Jiménez De la Espada en substitució de Mossa.

Al minut 83, Rubén Cruz ha marcat un penal a favor de l’Albacete que ha eixamplat la distància per l'equip de Luis César. Només tres minuts després, al 86, en un còrner, Xavi Molina ha escurçat la distància amb el rival amb una rematada de cap que ha entrat pel costat dret de Juan Carlos.  Al minut 90 l’Albacete ha completat la seva tercera substitució: ha marxat Mario Ortiz i ha entrat Diego Benito. Ja en el temps afegit, l’àrbitre ha xiulat un penal a favor del Nàstic, que Marcos De la Espada s’ha encarregat de transformar en gol després d’enganyar el porter rival. Just després, Juan Carlos ha rebut una targeta groga. El partit, amb un final molt intens que el conjunt grana ha sabut gestionar, ha finalitzat amb l’empat a dos gols, que l'afició tarragonina ha celebrat.

Nàstic: Reina, Gerard Valentín, Xavi Molina, Pablo Marí, Mossa (De la Espada, 79’), David Rocha, Manolo Martínez, Rayco (Emaná, 61), J. Assoubre (Palanca, 68’), Ferran G.P. i A. de Groot.

Albacete: Juan Carlos Sánchez, Paredes, Edu Ramos, Mario Ortiz (Diego Benito, 90’), César, Portu, Miguel Núñez, Pulido, Jona (Rubén Cruz, 75’), Cidoncha (S. Jara, 70’) i Antoñito.

0-1, Edu Ramos (59’); 0-2, Rubén Cruz (84’); 1-2, Xavi Molina (86’); 2-2, De la Espada (95’).

Grogues: Pablo Marí (9’), Paredes (21’), Miguel Núñez (35’), Rocha (54’), Cidoncha (70’) i Juan Carlos (95’).

Vermella: Manolo Martínez (64’).