Nàstic 2 – 2 Real Zaragoza (amistós)

Els grana empaten davant el conjunt aragonès, rival de la propera Liga Adelante. Els visitants han igualat el marcador en la recta final de l’enfrontament, quan el Nàstic tenia una avantatge de dos gols anotats per Ferran Giner i Rayco.

El Nou Estadi ha viscut el segon partit de la pretemporada i l’afició ha pogut veure les noves incorporacions que s’han realitzat en els últims dies. El partit ha estat ple d’emoció en els primers minuts. La primera ocasió ha estat per als aragonesos al minut 2, amb una rematada d’Ortuño per sobre el travesser. Els locals no s’han fet esperar i als vuit minuts han enviat una pilota al pal mitjançant una rematada de Pablo Marí a la sortida d’un córner. Un minut després, Ferran Giner feia el primer gol del partit. Álex López ha assistit d’esperó al ràpid extrem valencià que, després de superar al porter, ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Al minut 20 ha estat Rocha amb un xut des de fora de l’àrea que ha refusat el porter Alcolea. Dos minuts després ha estat el defensa visitant Rico el que ho intentava a la sortida d’un córner. L’esfèric ha sortit fregant el pal esquerre de Reina. I al minut 25, Xisco Campos s’ha topat amb un altre pal. El capità ha enviat la pilota al travesser després d’engaltar-la a la sortida d’un córner. En els següents minuts el ritme del matx ha disminuït en tots dos equips i el joc es disputava en zona de mitjos. Al minut 42 ha estat Rayco el que hauria pogut marcar. La seva rematada ha sortit desviada. Amb l’avantatge mínim favorable al Nàstic s’ha arribat a la mitja part.

A la represa s’han introduït dos canvis als locals. Nadal i Tejera han substituït a Reina i Gal Arael, nou fitxatge grana. Al minut 50, el barceloní Tejera s’ha topat amb la barrera després d’un lliure directe. La falta ha sortit a córner i la posterior centrada l’ha culminat Rayco amb un nou gol. El davanter canari, després de la pentinada d’un company, ha rematat a plaer al fons de la xarxa. Al minut 56, Emaná, nou fitxatge del Nàstic, que havia entrat uns minuts abans al terreny de joc, ho ha provat de falta. El porter visitant ha pogut refusar l’esfèric. Al 59, Vicente Moreno ha introduït nous canvis en zona atacant. Xisco Muñoz, José Naranjo i De la Espada han substituït a J. Assoubre, Rayco i Álex López. Al minut 62, Nadal ha tret una bona mà després d’una rematada perillosa dels visitants. La pilota ha sortit a córner. Al 74 s’han produït nous canvis. Mossa i David Rocha han donat entrada a Moussa Bandeh i Fali. Al minut 85 ha arribat el primer gol del Real Zaragoza. Albert Dorca ha rematat des de fora de l’àrea i la pilota, després de desviar-la un defensa grana, ha acabat al fons de la porteria. Un minut després, ha arribat l’empat mitjançant Ángel. Un malentès entre la defensa local ha estat aprofitada pel davanter. La última ocasió del matx també l’ha tingut Ángel amb un xut que s’ha perdut per sobre la porteria defensa per Tomeu Nadal. Amb l’empat s’ha arribat a la conclusió del segon amistós de pretemporada al Nou Estadi.

La primera plantilla es desplaçarà fins a Andorra per realitzar l’stage de pretemporada a Andorra la Vella. L’equip sortirà de Tarragona el dilluns al matí.

Nàstic: Reina (Nadal M, 46’), Gerard V (Jordi C, 53’), Xisco Campos, P. Marí, Mossa (M. Bandeh K, 74’), D. Rocha (Fali, 74’), Gal Arael (Tejera, 46’), J. Assoubre (Xisco Muñoz, 59’), Ferran GP (Emaná, 53’), Rayco (J. Naranjo, 59’)i A. de Groot (De la Espada, 59’).

Real Zaragoza: Alcolea, Marc Bertrán (Cabrera, 46’), Wilk (Erik Morán, 60’), Lolo (Ruben, 46’), Ortuño, Pedro (Xiscu, 79’), Albert Dorca, Diamanka (Angel, 54’), Rico, Abrahan (Aria, 46’)i Killian (Carcelen, 46’)

Gonzalo Romero Freixes

1-0, Ferran Giner (8’); 2-0, Rayco (50’); 2-1, Albert Dorca (85’); 2-2, Ángel (86’).

Nou Estadi. 3.018 espectadors. Partit amistós de pretemporada.