Nàstic 2 – 2 Reus Deportiu

Empat  del Nàstic aquesta tarda amb el Reus Deportiu. L’estrena de Vicente Moreno al Nou Estadi no ha pogut ser amb victòria i el seu equip ha hagut de remuntar el gol inicial del Reus. Quan el Nàstic tenia la victòria a la butxaca, el Reus ha fet el definitiu 2-2 en el temps de descompte.

Primera part sense grans ocasions per a cap dels dos equips però sí amb moltes interrupcions en el joc, sobretot arran del gol visitant. Tot i això el Nàstic ha començat el partit buscant la pilota, i en els 10 primers minuts, ha estat dominador. David Rocha ha estat el primer en anotar-se la primera ocasió. Al minut 5, ha provat el xut des de la frontal sense sort. El Reus, per la seva part, ha anat assentant-se en el terreny de joc i ha contrarestat el domini del Nàstic amb arribades a la porteria de Reina. Sense gaudir de cap ocasió clara, s’ha trobat amb el primer gol de la tarda. Pablo Marí, en el minut 27, ha introduït una centrada dins la porteria grana.

El gol del Reus ha descol·locat els jugadors de Vicente Moreno, degut a les constants aturades en el joc provocades pel rival. No ha estat fins al tram final de la primera meitat que els grana han anat decididament a pel gol. Fins a cinc bones oportunitats d’empatar ha tingut el Nàstic, entre elles un xut a la creueta de Giner. Amb aquesta empenta i amb el 0-1 s’ha arribat al descans.

A la segona meitat el Nàstic és quan ha anat a guanyar el partit. Quatre minuts han necessitat els grana per empatar el partit. David Sánchez s’ha trobat amb un rebuig a la frontal de la gran. Sense pensar-s’ho i després de tocar el pal, la pilota ha acabat al fons de la xarxa.

Vicente Moreno ha buscat recanvis a la banqueta i, d’aquesta manera, ha entrat Querol per Giner. El Nàstic no ha desistit, fins que ha aconseguit capgirar el marcador. Una pilota llarga per la banda dreta l’ha lluitat Giner. Quan la centrada buscava el peu de Marcos, la defensa ha acabat introduint la pilota i fent pujar el segon del Nàstic.

Rubio i Molina han estat els escollits per acabar el partit, substituint Jean Luc i David Sánchez.

En el temps de descompte però, ha arribat l’empat definitiu del Reus. Álex López ha aprofitat una contra i el desconcert de la defensa per superar Reina. El Nàstic encara ha tingut encara un lliure indirecte dins de l’àrea però el marcador ja no s’ha mogut.

El proper desplaçament que realitzarà l’equip serà a Llagostera.