Nàstic 2-3 Mataró (Juvenil)

El Nàstic no ha pogut fer-se aquesta tarda amb els 3 punts. Els grana han caigut per 2 gols a 3 davant el Mataró, en un partit que s'ha resolt en els deu minuts finals. D'aquesta manera, els d'Iván Moreno sumen la primera derrota a casa i la segona de la temporada. Els locals han comès algunes errades en defensa i no han sabut aprofitat la superioritat numèrica a partir del minut 60, quan el Mataró s'ha quedat amb un home menys.

La primera part no ha tingut un clar dominador i cap dels dos conjunts ha gaudit d'ocasions importants. Amb el marcador inicial s'ha arribat al descans. Al 49' el Mataró ha fet pujar el 0 a 1 i fins el 83' Ernest pel Nàstic no ha marcat l'empat. Dos minuts després el conjunt de Mourelo s'ha tornat a avançar amb un gol d'Alexis però els grana han sabut reaccionar i Juan ha tornat a ficar taules al 92'. Però al minut 94' quan els d'Iván Moreno estaven construïnt una contra, el Mataró li ha robat la pilota i Alexis de nou, ha marcat el gol de la victòria.

El Nàstic jugarà el proper dissabte a les 17:00h. contra el Barça.