Nàstic 3 – 0 CE Constància

Victòria contundent del Nàstic davant del Constància gràcies al triplet de Marcos. El conjunt grana ha realitzat un partit molt complet, tant a nivell ofensiu com al darrere. La victòria per 3-0 suposa el quart partit guanyat consecutivament.

Bon inici del Nàstic, que ha començat el partit molt a prop de l’àrea del Constància i anotant-se les primeres ocasions. Al minut 9 ha arribat el primer dels gols de Marcos. En una jugada perillosa dins de la petita, el mallorquí ha aprofitat el rebuig de la defensa per enviar al fons de la xarxa.

Amb l’1 a 0, els granes no s’han relaxat i han buscat el segon gol per jugar amb més tranquil·litat. A punt ha estat de fer-ho Lago Júnior, però no ha arribat a connectar amb la centrada de Querol. Sí que ha estat més encertat Marcos. A la mitja hora de joc, el davanter grana ha aprofitat el malentès entre els centrals balears a l’hora de rebutjar per fer el segon gol del partit.

En els darrers minuts de la primera meitat, el Nàstic no ha patit per la victòria momentània i els jugadors han marxat a vestidors amb el 2-0 en el marcador.

L’inici de la segona part ha estat semblant al de la primera, amb un Nàstic atacant des del primer minut. Giner ha tingut una molt bona ocasió abans del tercer gol de Marcos. Al minut 56, el mateix Giner ha conduït un contraatac i, la passada cap al mallorquí, l’ha deixat sol per fer el definitiu 3-0.

Amb aquest resultat Vicente Moreno ha donat descans a David Sánchez i Marcos i han entrat Cuevas i Perera.

Els granes han mantingut la tensió, tant ofensiva com defensiva. D’aquesta manera, el Nàstic ha continuat gaudint d’arribades mentre Alberto Varo tenia la seva porteria completament controlada.

En el tram final ha entrat “Piojo” Hernández per Lago Júnior. El Constància ha tingut la pilota durant els últims minuts, però el resultat ja no s’ha mogut.

El proper desplaçament del Nàstic és al camp del Reus.