Nàstic 3 – 1 CIDE (Juvenil)

El Juvenil del Nàstic ha sumat aquesta tarda els tres punts davant el CIDE. Els grana han controlat el matx des del minut un i s'han imposat al conjunt mallorquí per 3 gols a 1. Al minut 7 el CIDE s'avançava amb un gol en pròpia porta d'Ernest però al 35' el mateix jugador forçava un penal i l'expulsió d'un jugador rival per tallar amb la mà la trajèctoria d'una pilota que anava a porta. Ernest ha estat l'encarregat de transformar la pena màxima i fer pujar l'empat al marcador. Abans del descans Izan ha marcat el 2 a 1 amb un gol per l'escaire després d'una passada llarga de Madero. A la segona part els tarragonins han continuat portant la batuta del joc i al 68' ha arribat el 3 a 1 després que un jugador del CIDE marqués en pròpia porta. Al 71' Ernest ha hagut d'abandonar el terreny de joc amb un cop al turmell.

Després de la victòria d'aquesta tarda el Nàstic no tornarà a jugar fins el 8 de gener.