Nàstic 3-1 Damm (Juvenil)

El Juvenil del Nàstic s'ha imposat per 3 gols a 1 a la Damm. Els grana han aconseguit trencar la dinàmica d'empats i derrotes de les passades jornades, i s'han fet amb els tres punts en joc aquesta tarda al Municipal de la Pobla. Els d'Iván Moreno han portat la batuta del partit mentre que els barcelonins gairebé no han creat ocasions de perill. Els grana han estat encertats tant en atac com en defensa i així ho reflexat el marcador final.

Ernest ha estat l'encarregat d'obrir el marcador. Al minut 20, amb un xut des de la frontal, ha fet pujar el 1 a 0 després d'una bona assistència d'Izan. Els barcelonins no han aconseguit apropar-se amb perill a la porteria d'Alberto i amb el matx de cara l'àrbitre ha assenyalat el descans. A la segona meitat, Perroni ha protagonitzat una gran jugada i ha ficat l'esfèric perquè Izan marqués el 2 a 0. Dos minuts després, la Damm ha aconseguit retallar distàncies amb un xut imparable de Veli. Però a la recta final de l'encontre, els tarragonins han sentenciat amb un gol d'Àlex, que havia entrat a la segona meitat.

El proper cap de setmana el Nàstic jugarà contra el Zaragoza.