Nàstic 3 – 1 Elche

El Nàstic per fi ho ha aconseguit. Els grana han sumat una victòria en un Nou Estadi amb 14.124 aficionats que han volgut donar suport a l'equip en aquest partit clau per la permanència a Segona A. Els de Luis César han sumat els 51 punts i la salvació.

Els tarragonins han creat força perill durant tot l'encontre i nomès quan passaven dos minuts de l'inici de l'encontre, José Mari ha anotat el primer gol però Piñeiro Crespo l'anul·lat per fora de joc. Però l'andalús no ha perdonat i al minut 9 ha rematat de cap una pilota que ha ficat Campano de falta, enviant la pilota al fons de la porteria de Willy Caballero. Amb el primer gol grana el Nou Estadi ha embogit d'alegria. El conjunt de Luis César ha continuat buscant un altre gol i al minut 14 de la segona, de nou José Mari ha tingut a les seves botes una gran ocasió després d'una bona passada de Medina, el sevillà ha volgut superar per dalt a Caballero però l'esfèric ha sortit per sobre de la porteria de l'Elche. Al minut 70, Campano ha aprofitat una sortida del porter il·licità per ficar el 2-0 al marcador però nomès 4 minuts desprès Samuel per l'Elche ha batut a Rubén Pérez, marcant el primer gol pels de José Bordalás. Al minut 75, Campano treu un córner que Morán envia al travesser però Roberto no deixa escapar la pilota i marca el 3-1 definitiu.

El Nàstic disputarà el proper cap de setmana el darrer partit de la temporada al camp de Las Palmas amb la tranquilitat de tenir la permanència a la butxaca.