Nàstic 3-2 CD San Francisco (Juvenil)

El juvenil grana s'ha imposat per 3 gols a 2 al CD San Francisco aquesta tarda al Municipal de la Pobla. Els tarragonins han sumat la segona victòria de la temporada i la primera a casa. En un partit clarament controlat pels homes d'Iván Moreno, els mallorquins han sabut aprofitar les poques ocasions que han tingut per marcar dos gols. Durant els noranta minuts el Nàstic ha portat el ritme del matx i ha estat superior ofensivament tot i així, el San Francisco ha estat qui ha obert el marcador al minut 20 de joc. Amb el 0 a 1 a favor del conjunt visitant s'ha arribat al descans. A la segona part els grana s'han mostrat més agressius de cara gol i al minut 60 ha arribat la primera diana. Marby per la banda ha ficat la pilota a Ernest, que havia entrat al terreny de joc a la segona meitat, i aquest després d'un bon control dins l'àrea ha marcat l'empat. Cinc minuts després Eugeni ha tret una falta que ha rematat Vadillo fent pujar el 2 a 1, i al 70' Ernest, per segon cop, ha marcat el 3 a 1. Però al 72' el San Francisco ha aconseguit materialitzar un altre de les escasses ocasions de les que ha gaudit i Josete ha anotat el 3 a 2 definitiu.

El Nàstic jugarà el proper cap de setmana contra el Cornellà.