Nàstic 4 -0 Juventut Sallista (Juvenil)

El Nàstic ha aconseguit la segona victòria consecutiva aquesta tarda a casa contra el Juventut Sallista. Els grana han golejat al conjunt mallorquí per 4-0. Tot i que al decans s'arribat sense moviment al marcador, a la repressa els tarragonins han reaccionat i l'entrada al terreny de joc de Víctor i Fran ha capgirat el matx.

En els primers 45 minuts el quadre local no ha fet un gran joc i els de Mallorca han estat més agressius, i han tingut les ocasions més clares però un xut s'ha estavellat al pal i l'altre l'aturat el porter grana. Al descans Iván Moreno ha mogut la banqueta i el partit ha canviat de to. Al minut 51 Fran ha ficat una pilota que Abel ha rematat al fons de la xarxa, anotant el primer gol pels grana. Al 72' el col·legiat ha assenyalat penal a favor del Nàstic per mans dins l'àrea. Kako no ha perdonat i ha transformat la pena màxima.  Al minut 88 Kako que ha rebut l'esfèric després d'un xut de falta ha aconseguit centrar i Víctor ha fet pujar el 3-0. I en el 90 Fran ha sentenciat l'encontre amb el 4-0 definitiu.

Els tarragonins han sumat uns altres tres punts i el proper cap de setmana visitaran el camp de la SD Huesca.