Nàstic 5 – 0 Sabadell

Golejada. El Nàstic ha aconseguit per fi la primera victòria de la temporada davant el Sabadell. Els grana han donat una imatge totalment diferent als partits anteriors i el públic del Nou Estadi s'ha entregat a un equip que ha ficat ganes, treball, intensitat, constància i gols durant els 90 minuts. Els tarragonins han pressionat molt bé al rival i les bones combinacions, les recuperacions i el joc en equip han donat els tres punts al conjunt D'Alessandro que no ha pogut tenir millor debut.

Tots dos equips han començat amb força i amb l'objectiu clar de la victòria. Al minut 9 Moran ha tret una falta cap a Longas i aquest l'ha ficat a l'àrea però el cop de cap de Rodri ha marxat fora. Al 15' el xut de Ramírez des de fora de l'àrea l'aturat Rubén Pérez. Al minut 19 ha arribat el primer gol del matí en l'ocasió més clara dels grana fins el moment i en una gran jugada entre Arzu i Peragón. El defensa andalús s'ha recorregut el camp d'un àrea a l'altra i ha ficat la pilota a Peragón que li ha tornat però el seu xut l'ha refusat De Navas tot i així, la pilota ha continuat viva i ha caigut a peus de Moran que no ha perdonat.  Al següent minut de nou Moran ha fet una assitència a Peragon però el madrileny no ha arribat. Al 26' Powel ha fulminat De Navas amb un xut per tota l'esquadra després d'una gran triangulació entre Peragon, Longas i l'holandès. El Sabadell mentrestant ho intentava però sense fortuna.

A la segona part el protagonista ha estat el Nàstic. Al 58' Powel ha marcat el tercer. Moran ha robat una pilota prop de l'àrea del Sabadell que ha ficat a l'holandès, aquest li ha tornat però de nou el madrileny li ha passat al davanter grana que amb un xut ras ha enviat l'esfèric al fons de la xarxa. Tuni que havia entrat al minut 55 també s'ha unit a la festa i al 61' ha marcat el 4 a 0. I Adrián Luna ha sentenciat amb el 5 a 0 definitiu al minut 82.

El Nàstic jugarà el proper dissabte contra l'Alcorcón.