Nàstic (femení) 0 – 2 San Gabriel

El conjunt femení del Nàstic no ha vençut avui al San Gabriel a casa.

Durant la primera part del partit, el joc ha estat molt igualat entre ambdós equips, les grana han gaudit de clares ocasions de gol i el rival també.

La segona part ha començat amb el 0-0 al marcador, les d'Ivet Martínez han sortit al camp molt concentrades i mantenint les seves posicions i han gaudit de clares ocasions de gol, però no han pogut batre la porteria de Erica Pallaral. Al minut 50, Brígida Llevat ha parat amb les mans una clara ocasió del rival. Al 80' Marta Cubí ha marcat el 0 a 1 per al San Gabriel, i al minut 85 la mateixa Marta ha fet el 0 a 2 definitiu.

L'entrenador Ivet Martínez ha lamentat el resultat, però s'ha mostrat satisfet de les "bones sensacions que ha donat l'equip i com han mantingut el bloc durant tot el partit.