Nàstic (femení) 0 – 3 Reocín Racing

El conjunt femení del Nàstic ha perdut avui per 0 gols a 3 contra el Reocín Racing. Les grana han encaixat els 3 gols durant la primera part, a la segona part han dominat més el joc però no han gaudit d'encert de cara a porteria.

Les càntabres han pressionat molt durant la primera part. Han dominat clarament el partit i han executat les ocasions de gol de les que han gaudit. Al minut 4 s'han avançat al marcador amb un gol de Claudia Salas, pocs minuts després, al minut 10 Alexandra Alcalde ha marcat el segon gol de les visitants fruit d'una jugada a pilota parada. Al 24' Marta Ruiz ha marcat el 0 a 3 definitiu.

A la segona part les d'Ivet Martínez han intentat escursar distàncies però sense encert de cara a porteria.

Diumenge que ve les noies del Nàstic visiten el camp del cuer, l'Eibar.