Nàstic (femení) 0 – 5 Sporting de Huelva

El conjunt femení del Nàstic ha perdut avui a casa 0 a 5 contra l'Sporting de Huelva.

Durant els primers minuts de joc, el partit ha estat molt igualat i ambdós equips han gaudit d'ocasions per avançar-se al marcador. Al minut 26 l'Sporting de Huelva ha marcat el 0-1, i al 45' el 0-2. Minuts abans de marxar al temps de descans, l'àrbit ha expulsat a Marta Muriana per protestar l'última jugada de gol de les asturianes. Les grana han jugat tota la segona part amb 10 jugadores i sense Alba Aznar ni Marina Cañón que s'han lesionat a la primera part i han hagut de ser hospitalitzades.

Durant la segona part, les grana han intentat remontar el marcador, malgrat que jugaven amb inferioritat numèrica. El Nàstic no s'ha tancat i ha buscat insistentment la porteria de Sara Ferrat. Les asturianes han aprofitat els espais que han deixat les grana i han marcat 3 gols durant la segona part.

Segons Ivet Martínez, les decisions arbitrals d'avui han desequilibrat el joc de l'equip. El tècnic grana s'ha mostrat satisfet de l'actitud de les jugadores al camp.