Nàstic (femení) 1 – 4 F.C. Barcelona (femení)

El conjunt femení del Nàstic no ha puntuat avui a casa contra el F.C. Barcelona, les blaugrana són ara, amb 21 punts, líders en solitari de la Superlliga Femenina.

Les grana han rebut tres gols a la primera part, fruit de jugades individuals del Barça. El Nàstic però, no s'ha doblegat davant un fort rival i a la segona part ha buscat insistentment la porteria de Elixabete Sarasola fins que, al minut 55, Sonia ha marcat l'1 a 3. A la segona part, el joc ha estat molt igualat, les grana s'han crescut i han mostrat, un cop més, la bona dinàmica de joc d'aquesta temporada. Han creat ocasions de gol i han trencat l'estil de joc de les blaugrana.

Al minut 89 Noemí Rubio marcava l'1 a 4 amb un xut de falta directa imparable per la portera grana, Brígida Llevat, que avui ha tingut una molt bona actuació durant tot el partit. Al finalitzar el partit, la portera i capitana del Nàstic ha destacat el joc de l'equip, sobretot en la segona part, on han pressionat molt el rival, i també ha fet referència a la bona evolució de l'equip en aquestes últimes jornades.