Numancia 0 – 0 Nàstic

El Nàstic ha sumat un punt avui a los Pajaritos, el primer d'aquesta lliga. Els grana han empatat a zero en el debut d'Arzu, Julio Rico i José Angel Bueno. El d'avui també ha servit per veure l'estrena de la tercera indumentària del Nàstic, l'antracita.

La primera part a los Pajaritos ha servit per veure els primers minuts d'Arzu amb la samarreta del Nàstic, el debut de Luna com a titular i l'estrena de la nova samarreta antracita del Nàstic. Poc més. Tots dos equips han estat prudents en els seus plantejaments i les ocasions de perill clares han brillat per la seva absència. La defensa del Nàstic ha controlat en tot moment les internades dels Natalio, Sunny, Del Pino i companyia, mentre que en atac Peragon ha trobat pocs recolzaments i el Nàstic no ha pogut generar opcions clares de gol. Una bona triangulació de Ruz per la banda dreta, que ha acabat amb una centrada de Luna, ha estat unes de les ocasions més meritòries del Nàstic, que ha llegit bé la primera meitat i ha corregut pocs riscs en defensa.Ja a les acaballes, Chechi ha estat providencial en tallar una jugada de Natalio, que hagués desembocat en un u contra u amb Ruben. Al descans s'ha marxat amb el marcador inicial, el 0-0.

La segona meitat ha començat amb els mateixos protagonistas i amb la mateixa tònica. En el minut 10 Joan Carles Oliva ha donat entrada a Berry Powel, que ha substituït Adrián Luna. Això sí, a les primeres de canvi Rubén Pérez ha salvat una jugada que hagués suposat el primer gol dels locals. El xut  a boca de canó de Natalio l'ha rebutjat bé l'aragonès, que enviava l'esfèrica a córner.

Minuts més tard, en el 67, Oliva ha donat entrada a Julio Rico, que també ha debutat amb el Nàstic en partit oficial. Malgrat els canvis dels dos equips (Machin ha donat entrada a Nagore, Juanjo i Cabrera), el guió ha persistit i les arribades venien amb comptagotes. Les més clares, pels locals, s'han trobat sempre amb un gran Ruben. A l'altra porteria, Powel ho intentava però la pilota no trobava porteria.

El darrer debut del partit (tres en total al Nàstic) ha estat del de José Angel Bueno, i ha arribat després que Natalio errés tot sol una rematada a dos metres de la línia de gol. El jove de la pedrera grana ha substituït Peragon i s'ha col·locat al centre de l'atac, just darrere de l'holandès Berry Powel.

Tot i que els darrers minuts els grana han conviscut dins l'àrea local, el resultat de 0-0 s'ha mantingut fins al xiulet final. Amb aquest empat el Nàstic suma el primer punt de la competició i es prepara ja per afrontar el debut en Copa del Rei, que serà el proper dijous a les 20h al Nuevo Zorrilla, contra el Real Valladolid.