Numancia 1 – 0 Nàstic

El Nàstic ha caigut per la mínima aquesta tarda contra el Numancia a l'estadi de Los Pajaritos.

La primera part ha acabat sense moviment al marcador. A tots dos equips els hi ha costat arribar a porteria ja que el joc s'ha concentrat a la medul·lar. Ni els locals ni el Nàstic han gaudit d'ocasions clares per marcar; només un remat de cap de Rodri a la sortida d'un córner al minut 11 i un xut de Fernando Moran que ha sortit fregant el travesser d'Edu Navarro, han estat les jugades de més perill pels de Luis César.

Després del descans els grana han sortit més actius però ha estat el Numancia qui ha fet pujar el 1-0 al minut 80 de partit. ibrahima ha pentinat una pilota que li ha ficat David López enviant la pilota al fons de la xarxa de Rubén Pérez. Al minut 86 els grana han demanat penal per la caiguda de Moran a l'àrea local però Mariscal Sánchez no ho ha assenyalat.

El proper diumenge els grana rebran al Córdoba al Nou Estadi.