gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "Aquesta és la sintonia que fa que els equips puguin créixer"

Joan Carles Oliva ha comparegut avui davant dels mitjans després de finalitzar el partit contra el Betis al Nou Estadi. El tècnic grana s'ha mostrat molt satisfet pel treball i el rendiment dels jugadors al camp, i també ha mostrat la seva satisfacció davant els 3 punts aconseguits contra el líder de la categoria, que situen al Nàstic més a prop de la permanència. El lleidatà ha destacat que valora tant els 3 punts, com la bona imatge que l'equip ha donat davant la seva afició, "hem treballat, hem pressionat, hem lluitat, hem tingut intensitat, crec que avui l'equip ha fet un partit molt complet" ha comentat l'entrenador del Nàstic.

Segons Oliva, l'equip avui sabia el què s'estava jugant  "l'1 a 1 ha estat un pal anímic, però l'equip ha continuat creixent i ha sabut gestionar molt bé la situació". El tècnic grana ha parlat sobre la jugada del gol anul·lat a Huelva, i ha destacat que  amb aquesta jugada va canviar tot el ritme del partit, perquè el Nàstic s'hagués avançat al marcador "anímicament l'equip es va ressentir d'aquesta situació i ara tindriem 3 punts més" ha destacat el lleidatà.

Finalment, Oliva ha volgut comentar la bona sintonia que hi ha hagut avui al Nou Estadi entre l'equip i l'afició "aquesta és la sintonia que fa que els equips puguin créixer" ha comentat l'entrenador grana.

gimnastic-ucrania