gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "Hem d’administrar bé els esforços"

L’entrenador del Nàstic ha reflexionat a la sala de premsa sobre la importància i la dificultat que suposa encadenar victòries consecutives. Joan Carles Oliva ha reconegut que aquesta temporada hi ha molts equips que estan encadenant derrotes de manera consecutiva, però que és difícil trobar-ne un que faci el contrari. Quan això passa l’equip en qüestió puja esgraons a molta velocitat, “com ha fet el Girona”, diu Oliva. El lleidatà vol seguir sumant de tres en tres perquè veu com poc a poc es va trencant la lluita pel descens i vol que quan arribi el trencament total el Nàstic estigui en una posició més còmoda, ja que reconeix la complicació que té lluitar fins al final per la permanència.

Pel que fa al fet de jugar tres partits en una setmana, Oliva adverteix de la importància de gestionar bé els esforços, ja que la càrrega és molt forta i no vol que això passi factura als seus jugadors. L’entrenador grana no ha donat importància al fet que el Cartagena tingui un dia més de descans, ja que és conscient que el calendari un dia t’afavoreix i l’altre et perjudica. A la vegada, però, creu que pot ser un factor a tenir en compte de cara al partit.

Del joc de l’equip Oliva espera sumar confiança per tal que els jugadors encara es soltin més. Creu que l’angoixa els juga en contra però que fins i tot així l’equip segueix creixent. No vol acomodar-se i, per això, recorda que la seva exigència és màxima i que creu que l’equip encara “ha de fer més”. Del partit de Xerez i del darrer a casa contra el Celta, Oliva s’ha fixat amb la pèrdua de pilotes com una de les assignatures a millorar. Està satisfet pel nombre d’esfèriques que recupera el seu equip però vol menys errades en la passad, per tal de donar menys oportunitats al rival.

gimnastic-ucrania