gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "La plantilla és conscient del que hi ha en joc"

Joan Carles Oliva ha comparegut avui davant dels mitjans de comunicació amb un missatge clar: ni mirar enrere ni mirar més enllà del proper partit. "Per mi, ni venim de dues victòries consecutives ni podem pensar que venen dos partits seguits a casa, hem de centrar-nos només en guanyar a la Ponferradina" ha comentat Oliva. Així de concís s'ha mostrat el tècnic grana per a reflectir l'única obsessió dels seus jugadors, el proper partit. Oliva ha explicat que el partit és massa important com per pensar en qualsevol cosa que no sigui la victòria. La possibilitat de sortir del descens aquesta mateixa setmana és un premi molt gran que la plantilla no vol deixar escapar, o almenys per mèrits propis, ja que no depèn de si mateixa. En aquesta línia l'entrenador ha assegurat que l'equip sap el que es juga i que sortirà conscient de la feina que queda per a fer.

A l’hora de plantejar el partit, Oliva ha explicat que el seu equip haurà de ser camaleònic i saber llegir cada moment del partit per a fer mal al rival. “Juguem a casa, hem de forçar l’errada del contrari”, afirma el lleidatà.  I és que malgrat ser conscient que la paciència pot ser la clau del partit, Oliva segueix mirant més el seu equip que al rival i vol seguir amb la progressió que ha protagonitzat les darreres setmanes. Dins dels aspectes importants del matx, i com sempre passa a la Segona Divisió, el timoner grana va donar molta importància al primer gol del partit, “serà vital”, ha afirmat.

Joan Carles Oliva s'ha mostrat satisfet per la recuperació de molts jugadors, ja que avui ha pogut fer una sessió amb 23 jugadors de la primera plantilla. “Acabem la setmana amb molta gent disponible i això és molt bo per la competència de la plantilla, prefereixo tenir jo el problema d’haver-los de triar” ha expicat. Al ser presentat per la possible resposta de l’afició el tècnic ha estat contundent: “L’equip respondrà a la gent sobre la gespa i estic convençut que ho farà”. El de Lleida sap que l’afició serà clau en els moments importants del partit i que, si n’hi ha algun de difícil, aquesta ajudarà l’equip a ser més fort.

 

gimnastic-ucrania