gimnastic-banner-the-beat-challenge

Oliva: "L’equip creix però necessita un bon resultat"

Joan Carles Oliva ha donat avui la darrera roda de premsa abans del partit de diumenge molt satisfet amb el treball de l’equip i amb l’única baixa de David Medina (encara que no el descarta del tot). El tècnic ha volgut  fer especial incís en el treball que estan fent els seus jugadors, “Porto molts anys entrenant i poques vegades he vist un equip que interpreti tan bé el missatge i gaudeixi tant fent el que fa, malgrat la situació” ha explicat Oliva per a referir-se la progressió en les sessions diàries d’entrenament. Malgrat l’entrenador és el primer en reconèixer la progressió dels seus, és conscient que treure un bon resultat ja és totalment necessari. A més, Oliva opina que quan aquest equip surti de la zona de descens “creixerà exponencialment”.

Pel que fa a la davallada de resultats de les darreres setmanes, l’entrenador del Nàstic no vol perdre temps “buscant explicacions”, ell prefereix “millorar els aspectes que no s’estant fent bé”, per tal de començar a guanyar partits des de ja. El fet d’enforntar-se al seu ex equip no li treu la son. “Sempre que jugues contra un ex és especial, però la nostra situació és tan complicada que no puc mirar més enllà de com és d’important aquest partit per a nosaltres”, ha explicat Oliva deixant clar que les urgències grana són tan exigents que seria un luxe pensar en la seva etapa o en els valors sentimentals d’enfrontar-se al seu ex conjunt.

Ja parlant del Salamanca, el lleidatà espera un equip ben replegat, estudiat per a encaixar poc i amb molt de dinamisme. “Hem de vigilar amb els espais que generin i amb els contraatacs” ha afirmat Oliva. I és que el tècnic segueix pensant més en el joc dels seus que en el del rival, i en això és conscient que “el Nàstic s’ha d’assemblar al de les darreres primeres parts i ha de saber patir i remuntar el vol quan faci falta”. 

 

 

 

gimnastic-ucrania