gimnastic-banner-the-beat-challenge

Ondoa, Aburjania i Juan Muñiz ja vesteixen de grana

El Gimnàstic de Tarragona SAD ha presentat aquest matí tres noves incorporacions d’aquest mercat de fitxatges d’hivern 2016. Els futbolistes Fabrice Ondoa, Giorgi Aburjania i Juan Muñiz han estat presentats en sala de premsa pel president grana, Josep Maria Andreu, i el director esportiu, Emilio Viqueira, i posteriorment tots tres han saltat a la gespa del Nou Estadi per realitzar les fotografies protocol·làries davant els mitjans de comunicació.

Josep Maria Andreu ha donat la benvinguda als nous jugadors de l’equip, destacant la joventut de les tres noves cares presentades avui. A més a més ha afegit que són apostes importants de l’entitat i que hi ha molta il·lusió dipositada en ells.

Pel que fa al porter Fabrice Ondoa, el camerunès s’ha mostrat "molt content d’estar a Tarragona" i poder ser partícip del projecte esportiu del Nàstic. L’ex-blaurgrana espera poder competir el màxim de minuts, ja sigui al filial o al primer equip. Mentre que el centrecampista Giorgi Aburjania, en anglès, ha expressat que venir al Nàstic és un pas important en la seva trajectòria i creu que "és una bona oportunitat d’arribar a Primera Divisió". També ha explicat que Xisco Muñoz, al que coneixia de la lliga de Xipre, li va parlar molt bé del club i que les converses amb el president i el director esportiu l’han convençut per fitxar.

Per últim, el tercer presentat en aquesta jornada, Juan Muñiz, ha qualificat al Nàstic com a "club molt gran i que el projecte grana és molt ambiciós per tornar a la màxima categoria". L’asturià, després de 12 anys a l’Sporting de Gijón, ha destacat que es va decidir per l’oferta tarragonina per la forma de joc de l’equip de Vicente Moreno i la trajectòria ascendent de l’equip; aquests motius han estat clau per sumar-s’hi a la plantilla nastiquera.

gimnastic-ucrania