Partit amistós: CE El Catllar 0 – 3 Nàstic

El Nàstic continua preparant-se per a la nova temporada 2014/2015 amb bones sensacions. El segon amistós de la pretemporada davant el CE El Catllar ha finalitzat 0-3 a favor del conjunt grana. El partit ha permès veure l’estrena golejadora de Azkorra i també els dos gols restants de Rocha i Verdú.

El conjunt de Vicente Moreno ha presentat un onze inicial amb múltiples cares noves respecte la temporada passada. Rayco, Manolo Martínez o Luismi han estat les novetats principals a El Catllar, a banda, els jugadors de la Pobla, Bicho i Maxi. L’11 grana ha estat format per Tomeu sota pals; Calavera, Manolo, Maxi i Verdú en defensa; Luismi i Bicho al centre del camp; Javi Martínez i Ferran Giner per les bandes i, a la davantera grana, Rayco i Marcos.

En els primers minuts de joc el Nàstic ha controlat la possessió de la pilota però sense apropar-se a la porteria rival. El Catllar ha estat el primer en xutar a porteria, però Tomeu Nadal ha refusat l'ocasió local. Els minuts avançaven i el conjunt grana s’anava trobant cada cop més còmode en el partit. Ramón Verdú, al minut 15 de partit, ha estat el primer dels futbolistes de Vicente Moreno en buscar la porteria d’El Catllar, després de llençar una falta des de la frontal que ha sortit lleugerament desviada. Posteriorment, les ocasions del Nàstic han estat consecutives, primer Marcos amb un xut escorat i, dos minuts després, Javi Martínez en una doble rematada, primer refusada pel porter local i posteriorment per la defensa, han estat apunt d’inaugurar el marcador del segon amistós de la pretemporada grana. En el tram final de la primera part ha estat Tomeu, de nou, el gran protagonista sota pals. El porter balear s’ha estirat i ha tret una bona mà, refusant a córner una falta executada pel conjunt local des de la frontal. Amb l’empat a zero al marcador ha finalitzat la primera meitat.

A la segona part l’onze del Nàstic ha canviat en quasi la seva totalitat. Vicente Moreno ha canviat el sistema de joc i ha donat entrada a Tomeu, Gerard Valentín, Xisco, Marí, Mossa, Rocha, Molina, Lago, Giner, Cristóbal i Azkorra. Solament Tomeu Nadal i Ferran Giner han repetit respecte l’inici del partit.

En el temps de represa el Nàstic ha sortit més ambiciós que el CE El Catllar i David Rocha ha estat el primer en marcar. El jugador cacereny ha xutat des de fora l’àrea i la pilota ha entrat prop de la base del pal dret de la porteria del conjunt local. Si el primer gol ha estat d’un gran xut col·locat, el segon, marcat pel davanter basc Azkorra, ha arribat després d’una gran rematada del nou fitxatge del Nàstic, aprofitant el córner centrat per Giner al minut 67 de partit. Després del gol, Verdú ha tornat a entrar al terreny de joc substituint a Giner. El mateix Verdú ha estat l’encarregat de tancar el marcador del partit al minut 84 després d’una internada per banda esquerra de Gerard Valentín, que ha assistit al jugador andalús. Sota una intensa pluja s’ha arribat al final del partit.

El Nàstic ha mostrat bones sensacions aquest vespre a El Catllar després de l’stage a Rialp. El conjunt grana s’ha emportat per 0-3 els dos amistosos disputats fins al moment en pretemporada. L’equip de Vicente Moreno s’estrenarà demà a la Copa Catalunya enfrontant-se com a visitant a la UE Castelldefels a partir de les 19.00 hores.