Partit per a oblidar

El Gimnàstic de Tarragona ha perdut per 4 gols a 0 en un mal partit dels de Ferrando. Poca cosa a dir dels granes, ja que el marcador ja demostra la superioritat del Salamanca en el partit d’aquest diumenge. Tot i això, en la primera part el partit ha estat molt igualat i tan sols una gran jugada col·lectiva local ha permès al Salamanca avançar-se en el marcador. El Nàstic ha sabut refer-se al gol en el primer temps i ha tingut el control en els darrers 20 minuts del primer temps, però sense excessiu perill.
En els primers 20 minuts de la segona part el Salamanca ha sentenciat el partit. Primer ha estat Isaac en el 56′ qui ha marcat i després un vell conegut de l’afició, Miku ha fet el tercer. El propi Miku ha acabat la golejada amb el 4 a 0, quan encara restava una quart d’hora.