gimnastic-banner-the-beat-challenge

Penúltim dia d'entrenament i xerrada d'estratègia nutricional

Últimes hores del conjunt grana a terres andorranes i tram final en les sessions programades en aquest stage de preparació 2015. Entre cadascuna de les dues sessions realitzades, el nutricionista del primer equip grana, Albert Martínez, ha realitzat una xerrada informativa sobre estratègia nutricional per els dies de partit.

Pel matí, la plantilla ha estat al gimnàs i posteriorment, a les 9.20 hores, s’ha desplaçat fins al Comunal d’Andorra la Vella per entrenar sobre la gespa. La sessió ha constat de diferents pràctiques amb molta càrrega de treball. La força intermitent en dos exercicis diferents i un circuit amb múltiples estacions i canvis d’intensitat han estat el més destacat del primer assaig d’avui divendres, que ha tingut una durada aproximada d’uns 75 minuts.  

Per la tarda, abans de desplaçar-se fins al camp d’entrenament, els jugadors del primer equip han escoltat atentament les recomanacions del nutricionista grana, Albert Martínez. El qual els ha indicat la nutrició adient per els dies de partit, mostrant-los quins són els aliments més adequats per així afrontar de la millor manera possible els partits del calendari 2015-2016. A les 18.30 l’equip ha iniciat la última sessió del dia; el més rellevant ha estat un exercici tècnic-tàctic de transició atac-defensa cap a porteria i un partit reduït per acabar la jornada.

Cal destacar que les dues sessions d’avui han comptat amb la presència del president del Gimnàstic de Tarragona SAD, Josep Maria Andreu, que ha pogut seguir de prop l’evolució de l’equip en aquesta recta final de la pretemporada. L’expedició grana s’acomiadarà demà del Principat d’Andorra per desplaçar-se fins a Sabadell i afrontar un nou amistós. El partit es disputarà a les 20.30 hores a l’estadi la Nova Creu Alta. Un cop finalitzat el matx, el Bus del Nàstic sortirà en direcció Tarragona i es donarà per finalitzat l’stage de preparació.

gimnastic-ucrania