Poblense 1- 2 Nàstic (Juvenil)

El juvenil del Nàstic ha aconseguit emportar-se els 3 punts de terres mallorquines. Els grana han guanyat al Poblense per 1-2.

En la primera part els tarragonins han tingut la possessió de la pilota i bastant el control del joc tot i que el conjunt local creava molt de perill especialment en les contres. Els d'Iván Moreno han obert el marcador al minut 12 de joc. Kako ha xutat una falta de mig del camp i Izan ha aconseguit fer un bon control, enviant l'esfèric al fons de la xarxa. Abans del descans el quadre local ha aconseguit l'empat amb un gol del capità, Morlá. Quan semblava que el partit es resoldria amb un empat, Abel que havia entrat al terreny de joc al minut 78, ha marcat el gol de la victòria pel Nàstic en temps de descompte.

El Nàstic s'ha quedat amb un home menys al minut 80 després de l'expulsió d'Alberto per doble amonestació.

El proper cap de setmana el Nàstic rebrà al Juventut Sallista.