gimnastic-banner-the-beat-challenge

Polsera grana i calendaris 2023 pel Nàstic – Málaga CF

La Copa del Rey torna al Nou Estadi Costa Daurada tres temporades després

Aquest dijous, a partir de les 21 hores, els nastiquers tenen una cita al Temple per donar suport a l’equip en la segona eliminatòria de Copa del Rey 2022-2023. Per donar color a la grada, tots els socis i aficionats podran recollir una polsera lluminosa de color grana als accessos al Nou Estadi Costa Daurada; a més del nou calendari 2023 amb la fotografia de la plantilla del primer equip.

Gairebé tres anys després, la competició del KO torna a Tarragona per fer vibrar als aficionats en el partit entre Nàstic i Málaga CF, equip de LaLiga SmartBank. Els exgrana Manolo Reina, Rubén Castro i Javi Jiménez defensaran la samarreta de l’equip andalús en un duel davant els grana, jugant-se la classificació per la tercera eliminatòria i rebre un equip de màxim nivell al Nou Estadi Costa Daurada.

Recordem que tots els socis podran accedir amb l’abonament de temporada i tindran garantit el seu seient en aquest partit de Copa del Rey. La venda d’entrades està disponible a la plataforma online i presencialment a les oficines del Nàstic. Horari de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores.

gimnastic-ucrania