gimnastic-banner-the-beat-challenge

Portar un nou soci, té premi!

Escull el teu color!

El Gimnàstic de Tarragona vol premiar a tots els socis abonats de la temporada 2021-2022, que han utilitzat el carnet daurat del curs passat, sumant un nou soci a l’entitat.

Tal i com va avançar el Gimnàstic de Tarragona en la presentació de la campanya d’abonaments #TocaNàstic, el sumar socis es recompensaria.

A partir d’aquest dilluns, dia 23, tots els socis que compleixen els requisits podran obtenir gratuïtament una de les samarretes oficials d’entrenament de la nova gamma Umbro. Es tracta de les indumentàries de color rosa, blau i la negra, corresponent als tècnics. Aquesta promoció continuarà vigent fins exhaurir existències.

Els socis que han contribuït en sumar socis, ja siguin familiars o amics, podran recollir la samarreta que desitgin a la Botiga-Museu l’Energia del Nàstic, situada a l’Av. Catalunya 22C de Tarragona, de dilluns a divendres en horari de 10 a 14 h i de 17 a 20 hores. També els dissabtes, de 10 a 14 hores.

A més a més, tots els aficionats podran aconseguir la samarreta de joc oficial. Només cal portar la factura de la llum i Energía del Ebro realitzarà un estudi totalment de franc, que permetrà estalviar en la despesa energètica i emportar-se gratis la indumentària del Nàstic amb la Tarifa Maja.

 

gimnastic-ucrania