gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentació de Manolo Martínez

El Nàstic ha presentat la seva darrera incorporació per aquesta nova temporada. Manolo Martínez és el vuitè fitxatge que realitza el Gimnàstic de Tarragona SAD per aquest curs. El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha estat l’encarregat de presentar aquest matí al futbolista en la seva nova etapa a Tarragona.

Andreu ha mostrat la seva il·lusió amb el fitxatge de Manolo, el qual ja va ser jugador del Nàstic de l’any 2004 fins al 2007. El president grana espera que es puguin repetir els èxits de la primera etapa del futbolista alacantí amb la samarreta grana, quan l’equip va pujar a la màxima categoria del futbol espanyol.

Per la seva banda, Manolo Martínez ha declarat que es mostra molt feliç de tornar a ‘casa’ seva novament i afrontar amb entusiasme aquest nou repte, l’ascens de categoria. A més, el defensa ha afegit que quan el curs passat va rebre la trucada d’Emilio Viqueira, el director esportiu del Nàstic, el jugador es va posar en contacte amb el president del seu anterior club, el Levadiakos FC, per fer-li arribar el seu desig de tornar a Tarragona.

gimnastic-ucrania